Flyttebyrå i Sagene

 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste

Ring Direkte:

12345678
Partner kommer

Vi behandler stadig nye potensielle partnere. Driver du flyttebyrå og har lyst å bli listet hos oss? Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for ditt firma. Du finner kontaktinformasjon til under bli listet i menyen øverst.

Ring oss direkte: 12345678

Partner kommer Tilbyr:

 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste

Øvrig Informasjon

Kostnadsfri tilbud
Selger kartonger

Åpningstider
Man – Fre: 08.00 – 20.00
Lør – Søn: 09.00 – 18.00

Skatteetaten-logo
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste

Ring Direkte:

12345678
Partner kommer

Vi behandler stadig nye potensielle partnere. Driver du flyttebyrå og har lyst å bli listet hos oss? Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for ditt firma. Du finner kontaktinformasjon til under bli listet i menyen øverst.

Ring oss direkte: 12345678

Partner kommer Tilbyr:

 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste
 • Tjeneste

Øvrig Informasjon

Kostnadsfri tilbud
Selger kartonger

Åpningstider
Man – Fre: 08.00 – 20.00
Lør – Søn: 09.00 – 18.00

Skatteetaten-logo

Leter du etter et flyttebyrå i Sagene?

Da har du kommet til riktig sted! Skal du flytte innad i byen eller kanskje til en helt annen plass? Uansett hvor du flytter vil våre flyttebyråer i Sagene stå klar til å hjelpe deg. Her på denne siden lister vi kun godkjente flyttefirmaer vi har gjennomgått. Det er selskaper som gir deg både mye for pengene og er blant de mest pålitelige i bransjen. Vi har undersøkt markedet og kun listet de alle beste. Blant tingene vi ser på før vi godkjenner et byrå er erfaring fra tidligere kunder, tjenester tilbudt, priser og betingelser og servicenivå.

Er du kun ute etter litt billig bærehjelp, eller kanskje et prisoverslag på en totalflytting? Uansett hva du er ute etter vil du finne flyttehjelpen du trenger her. Og med assistanse av erfarne flyttefolk vil din flytting i Sagene bli unnagjort på en effektiv måte. Da kan du heller bruke tiden på å komme på plass i din nye bolig. Uansett hvordan situasjonen din er, så er vi sikker på at du vil kunne finne et godt flyttefirma her hos FlyttebyråeriOslo.no.

Det skal heller ikke “koste skjorta” å leie inn et flytteselskap. Det finnes mange seriøse flyttebedrifter som tilbyr sine tjenester til gode priser, og du finner noen av de rimeligste her hos oss.

Boligflytting og privatflytting i Sagene

Å flytte fra en privatbolig til en annen er det vanligste flytteoppdraget som vi formidler. Slike flyttejobber kan imidlertid skille seg stort fra hverandre med tanke på hvor mye som skal flyttes og dermed hvor stor jobben er. Men alle våre selskaper har lang erfaring med oppdrag i Sagene og vil uten problem kunne hjelpe deg med det du skulle trenge. Har du behov for pakkeutstyr og emballasje kan det ordnes på forhånd. Ønsker du at flyttebyrået tar seg av hele jobben med nedpakk, vask, flytting og utpakk? Ikke noe problem! Bare be om en totalflytting.

For å anslå hvor mange kubikkmeter med flyttegods en bolig har kan kvadratmeteren på huset eller leiligheten deles på tre. Så en 100 kvm leilighet vil normalt trenge i overkant av 30 kbm. Si fra til flytteselskapet om dere har mer eller mindre ting enn normalt. Da blir det enklere å oppgi en riktig pris for jobben.

Kontorflytting – flytting for bedrifter

Våre anbefalte selskaper som er aktiv i Sagene vil gjøre det de kan for å gjennomføre en kontorflytting med minst mulig påvirkning på den daglige driften. Kommunikasjon og planlegging er nøkkelordene for å organisere og gjennomføre en effektiv flytting av kontorlokaler.

Med solid erfaring med flytting for ulike bedrifter vil våre listede flyttefirmaer komme med råd og tips til hvordan arbeidet bør bli lagt opp, og en befaring på jobben kan også ordnes i de fleste tilfeller. På den måten får man lagt opp en effektiv flytteprosess som ikke går på bekostning av den daglige arbeidssituasjonen.
Pianoflytt – vanskelige og tunge løft i Sagene

Våre firmaer har utført flere pianoflyttinger i Sagene med gode resultat. Å gjennomføre en tungløftsflytting på egenhånd uten trent personell kan føre til både personskader, skader på eiendom og annet flyttegods. Ta derfor kontakt med våre profesjonelle flyttehjelpere som vet hva de gjør før du utfører en pianoflytt.

Rydding av dødsbo

Når noen har gått bort kan det være vanskelig å skulle håndtere alt det praktiske som følger med. Å skulle rydde et dødsbo samtidig som man gjerne skal ordne med begravelser og andre praktiske ting kan være vanskelig å få til. En løsning som mange benytter seg av vil være å delegere arbeidet til et flyttebyrå som er aktiv i Sagene. Våre flyttefirmaer har erfaring med håndtering av slike situasjoner og vil gjøre jobben på en respektfull og god måte.

Langdistanseflytting

Skal du flytte fra den “lille hvite byen innerst i viken”, som Sagene tidligere ble kalt, til en ny by eller kanskje helt annet land? Ikke noe problem. Skal du flytte mellom ulike byer innad i Norge vil de fleste byråer kunne hjelpe deg, men våre anbefalte flyttehjelpere vil også være i stand med å bistå eller direkte ta seg av flyttingen din innad flere steder i Europa. Ta kontakt med noen av firmaene for et uforpliktende tilbud og rådføring om hva som er best å gjøre når du skal flytte over en lengre distanse.

Lagerplass og minilager i Oslo og Sagene

Noen ganger når man skal flytte vil ikke utflyttingsdato og innflyttingsdato stemme overens. Det kan derfor være bra å skaffe seg en oppbevaringsplass i Sagene eller i Osloområdet. Våre firmaer står parat til å gi deg lagerplass når du skal i gang med din flytting. Alle oppbevaringsplasser og lagere vil være fullt sikret, så du kan være trygg på at alle dine eiendeler blir godt ivaretatt.

Flyttevask – rengjøring av boligen før flytting

Å måtte vaske ut av boligen etter man har gjort alt arbeidet med å pakke og transportere ting vekk kan være tungt og slitsomt. Det kan ta lang tid og de fleste vil nok helst bruke den tiden på å komme i stand i sin nye bolig. Ved å la et av våre flyttebyråer i Sagene ta seg av flyttevasken din sparer du deg for mye tid og strev. Flyttefirmaene våre kan ta seg av både utvasken isolert sett eller i sammenheng med en flyttejobb.

Kort om Sagene

Langs den idylliske Akerselva finner vi Bydelen Sagene. Elven har vært en viktig del av utvikling av bydelen fra gammelt av med mye forskjellig industri. Det bor rundt 40 000 mennesker i område.

Facebook-siden til bydelen finner du mye god informasjon om hva som skjer og relevante nyheter for stedet.

Sagene Kirke
Alteret i Sagene Kirke